کد خبر: ۸۱۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶

ده خبر مهم برای بورس اولین روز آبان ماه | سیگنال بانک مرکزی به بازار سرمایه

فردا یکشنبه اول آبان ۱۴۰۱ در حالی بورس کار خود را آغاز خواهد کرد که ده اتفاق مهم می‌تواند بر روی روند آن تاثیرگذار باشد.
ده خبر مهم برای بورس اولین روز آبان ماه | سیگنال بانک مرکزی به بازار سرمایه

مخاطب24- فردا یکشنبه ۱ آبان ماه در حالی بورس کار خود را آغاز خواهد کرد که ده اتفاق مهم می‌تواند بر روی روند آن تاثیرگذار باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود که قبل از معاملات فردا این ده خبر را بخوانید و ببینید. شایان ذکر است که این ده خبر تا ساعت ۱۵ امروز منتشر شده اند.

ده خبر مهم برای بورس اولین روز آبان ماه | سیگنال بانک مرکزی به بازار سرمایه

 

۱- افزایش سرمایه ۵۰ درصدی رتاپ از محل سود انباشته مورد تائید حسابرس قرار گرفت.
۲- فردا اول آبان ماه۲۰۰ دستگاه لاماری ایما توسط مجتمع صنعتی آرین پارس موتور، با تاریخ تحویل ١٠ دی روی تابلوی عرضه می‌رود.
۳- برنت که معاملات هفته گذشته را با ۹۲ دلار آغاز کرده بود، بین ۹۰ تا ۹۳ دلار نوسان داشت و نهایتا، هفته را با صعود به ۹۳ دلار به پایان برد.
۴- در سال ۱۴۰۰ صادرات ایران به رقم ۴۸ میلیارد و ۴۴۰ میلیون دلار رسید، رقمی که بالاترین مقدار صادرات غیرنفتی ایران در تاریخ است؛ چراکه رکورد قبلی حدود ۴۰ میلیارد دلار و مربوط به طی سال‌های ۹۶ تا ۹۸ بوده است.

 

 


۵- ادامه نوسانات جزئی در نرخ سود بین بانکی: بانک مرکزی این هفته نرخ بهره بین بانکی را با کاهش ۳ صدم درصدی نسبت به هفته قبل، ۲۰,۸۶ درصد در نظر گرفت.
۶- وزیر امور خارجه: سه روز پیش پیامی از طرف ْآمریکایی دریافت کردیم و آمریکایی‌ها در تبادل پیام‌هایشان حتی تعجیل دارند که هرچه زودتر به توافق برسیم.
۷- از امروز مشتریان غیربهداشتی شرکت کارگزاری تدبیرگر سرمایه قادر خواهند بود نسبت به انتقال دارایی‌های اوراق خود از کارگزاری مزبور به شرکت کارگزاری دلخواه اقدام نمایند.
۸- موسسه اعتباری ملل بیان داشت اقدام به واگذاری تعداد ۱ میلیارد سهم (سهام خزانه) از طریق انتشار آگهی عرضه عمده سهام غیرمدیریتی نموده است.
۹- نماد معاملاتی شرکت پالایش نفت بندرعباس (شبندر) فردا یکشنیه اول ابان ماه مجمع عمومی عادی بطور فوق‌العاده، برگزار خواهد کرد.
۱۰- شرکت‌های پذیرفته شده در بورس و فرابورس به‌عنوان نخستین گروه از مشمولان اجراکننده قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان از اول آبان‌ماه ملزم به اجرای این قانون و صدور صورت‌حساب الکترونیکی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت
بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه، ۶ میلیارد و ۵۸۶ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی تأمین ارز انجام داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر